Bemutatkozás

Bemutatkozás

 Kedves érdeklődő, üdvözöm oldalamon. Sobor Zsuzsanna vagyok, kozmetikus, tűs epiláló mester. Azon kevesek közé tartozom, akik foglalkoznak elektrolízises vagy más nevén tűs epilálással Magyarországon. Munkám során naponta találkozom a fokozott szőrnövekedés problémájával, ami talán Önt is erre az oldalra vezette.
 

Tapasztalatom szerint, erről a problémáról nem szívesen beszél senki, gátlásokat okoz a mindennapokban. Hiszen kedvesünktől egy simogatás az arcunkra milyen jól esne, csak ott vannak azok a szúrós szőrszálak.


Van megoldás, bár a legtöbb páciensem már igen sok módszert kipróbálva, sok - sok pénzt hátrahagyva jut el hozzám.

 

Hogy miért esett a választásom erre a módszerre?


Még tanuló koromban ismerkedtem meg az eljárással, igaz, annak egy kevésbé fejlett változatával a diatermiás epilálással. Ez csupán hő hatással pusztította el a hajhagymákat, de rendkívül hatásos volt.

Eltelt pár év és sorra jöttek be a különféle szőrtelenítő eljárások, villanófényes, lézeres, enzimes. Mindegyik eljárás jóval egyszerűbbnek és kényelmesebbnek tűnt, mint az aprólékos, szálankénti tűs epilálás. Sajnos, az eltelt közel egy évtized nem igazolta a várakozásokat.

Az eljárás hihetetlen fejlődésen ment keresztül az Egyesült Államokban és

Nagy - Britanniában, ma már számítógép által vezérelt, impulzus epilátorok állnak a hozzáértő kozmetikusok rendelkezésére.

Valóban, ez az eljárás tapasztalatot, odafigyelést, felelősséget és megfontoltságot
kíván. Az Egyesült Államok Élelmiszer és Gyógyszerfelügyelete (FDA) tanúsítja az eljárás hatékonyságát.

 

 

www.fda.gov/ForConsumers/ConsumerUpdates/ucm048995.htm

 

Gyakorló kozmetikusként naponta találkozom kortól függetlenül a fokozott szőrnövekedés problémájával.
Sajnos, az arcon megjelenő szőrszálakat naponta kell csipesszel eltávolítani, az érintett terület sokszor foltos és pigmentált lesz.

A változó kor, a hormonnal kezelt élelmiszerek és bizonyos betegségek (PCOS) szőrnövési rendellenességet okozhatnak, sokszor már igen fiatal korban.


Kiváló eredményeket lehet elérni a lézeres szőrtelenítéssel abban az esetben, ha a páciens megfelel bizonyos feltételeknek: sötét, lehetőleg fekete szőrszálak, világos bőr.

Az orcán előforduló szőrszálaknál azt tapasztalom, hogy a szőrszálak színezettsége igen változatos, a fekete, barna szálak mellett hófehérek is találhatóak, tehát nem egységesen pigmentáltak. Vagyis a világos színű, szőke vagy ősz hajszálakra a fénykezelések teljes mértékben hatástalanok maradnak.

 

A tűs epilálás rendkívüli előnye még abban rejlik, hogy a kezelni kívánt területet nem kell leborotválni, vagyis csak a problémát jelentő szőrszálakat fogjuk kezelni.

 

A szőke, vöröses szőke, illetve ősz hajszálakra kizárólag a tűs epilálás nyújt végleges megoldást, nem számít a bőrszín sem.

 

Az Amerikai Elektrológus Társaság honlapján is hasznos információkhoz lehet jutni az eljárás hatékonyságáról.

http://www.electrology.com

Dear Clients, the electrolysis hair removal is the permanent removal of unwanted hair that requires a series of treatments and is a medically approved procedure. A sterile probe is inserted into the hair follicle and a mall amount of electrical current destroys the source of the nourishment of the hair follicle, tweezers are used to remove the hair. I am very happy that I had a lot of clients from all of the world from Georgia to Iran, Russia to America. Call us, we are speaking english and german languages.
Prices: 1 700,- Ft/ needle + 6 000,- Ft/ 20 minutes

Cím: 1123 Ráth György u. 10. Tel: 06209 152 885