Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakran Ismételt Kérdések

A helyes kezelés megválasztásával elkerülhető. Blend módszerrel nem maradnak hegek.

A kezelés mennyire fájdalmas?

A kezelés fájdalommal nem, de áramérzettel jár. A tű bevezetése nem érezhető. A bőrt nem szúrjuk meg! Vannak kevésbé kellemes területek, de itt is inkább kényelmetlen az érzés. Sokszor segít fél órával a kezelés előtt egy fájdalomcsillapító bevétele annak, aki nagyon fél.

 

Keletkeznek maradandó hegek?

A helyes kezelés megválasztásával elkerülhető. Blend módszerrel nem maradnak hegek.

 

A varrasodás természetes?

Igen, előfordulhat, ilyenkor nyirok folyadék kerül a bőrfelszínre. Ennek kapirgálása tilos, mert hegesedéshez vezet. Puhán kell tartani, és hagyni, hogy magától leessen.

 

Hány kezelés szükséges?

Átlagosan 9-18 hónapig terjedhet a kezelések időtartalma. Van amelyik szálat elsőre sikerül, van amelyik elvékonyodva többször megjelenik. Ez függ a testtájtól és a szőrzet erősségétől.

 

Pigmentálódás előfordulhat?

Bőrtípus függő, előfordulhat. Általában néhány hónapon belül elmúlik. Természetesen ameddig a kezelés tart, nélkülözhetetlen az erős fényvédő krém használata és a napozás, szoláriumozás elhagyása.

 

 

Egy alakalommal hány szőrszálat lehet elátvolítani?

Arcon egy óra alatt kb. 200 szálat tudunk eltávolítani tűs epilálással. Függ attól is, hogy a bőr hogyan reagál a kezelésre. Testen illetve végtagokon egy óra alatt kb. 300-400 szálat tudunk kezelni. Ez függ a bőr hidratáltságától is.

 

 

Mely testrészeket lehet kezelni tűs epilálással?

Minden területet lehet, amerikai kollégák vállalják lágyékon illetve orrszőrzetre, én ettől tartózkodom. Tehát szemöldök, arc, végtagok, fazon, has, mellkas, hát, hónalj, far, fülek.

 

A kezelést férfiak is igénybe szokták venni?

Természetesen igen, a természet őket sem kíméli a fokozott szőrnövekedéstől, vagy esztétikai megfontolásból szoktak hozzám fordulni.

 

Előfordulnak szokatlan kérések?

Természetesen, forduljon hozzám bizalommal, bármilyen jellegű kérdése van.

 

A kezelés után hogy fog kinézni az arcom?

A kezelés után a bőr piros lesz, a terület megduzzadhat. Megfelelő utókezeléssel a bőr viszonylag hamar megnyugszik, nem lesz feltűnő. Nagyon jót tesz a keserűsós borogatás, nyugtat, lehúzza a duzzanatot.

 

Nem fog elfertőződni a kezelt terület?

Nem, amennyiben bizonyos szabályokat betartunk. A kezelt területet nem tapogatjuk, nem piszkáljuk, még tiszta kézzel sem. A kezelés után 24 órán keresztül nem használunk semmi fajta krémet, korrektort. A kezelt területet nem szabad feláztatni, arcmosás után tiszta kendővel szárazra kell törölni. Nagyon bevált otthoni ápolásra a teafa olaj használata. Két kezelés között nagyon fontos a bőr megfelelő hidratáltsága. Amennyiben kis fehér pattanások jelennek meg az érintett területen, úgy javaslom a 9-12% százalékos hidrogén peroxid használatát.

 

Mennyibe kerül a kezelés?

1 700,- Ft +  2 50,- /  perc

 

Amennyiben bármilyen kérdése van kérjem hívjon telefonon

0620-9152-885