Az eljárás

Az eljárás

Felismerik a hölgyet? Mindkét képen Rita Hayworth amerikai színésznő szerepel. Ő is az elektrolízises szőrtelenítést választotta, azért, hogy a homlokába mélyen benővő hajvonalat eltüntesse

Az eljárás ma már több, mint 130 éves múltra tekint vissza.

 
Forrás: Cosmetics and Skin


A Blend módszer lényege az, hogy hajszálvékony tűt csúsztatunk a szőrszál mentén le a haj gyökeréig, ott impulzust adunk, hő és lúg képződik. A hő és a vegyi hatás kicsapja a fehérje tartalmat, ezáltal elpusztítva a szőrszáltermelő sejteket. A kezelést többször meg kell ismételni. A szőrszálak növekedési ciklusa egyénenként változó, de általában 4-12 hónapig tart. Bár nem vesszük észre, de a testszőrzet is hullik, ugyan úgy mint a hajunk.
Eredményesen az anagén (növekvő) fázisban lévő szálat tudjuk kezelni, amikor még szorosan tapad a kötőszövethez, van tápanyag ellátása, vagyis élő. Katagén (átmeneti) fázisban már minimális a kötődés, a szőrtüszőből elkezd kilökődni, már nincs tápanyag ellátás. Telogén (pihenő) szakaszban már teljesen halott a szőrszál, elszarusodik, majd kihullik.
 
A kezelések során, mindig szem előtt tartva a vendég bőrtípusát, a szőrszál minőségét és vastagságát, választom ki, hogy melyik típusú beállítást használom. Ez lehet diatermiás (hő) vagy blend (hő + lúg).
Az eljárás valóban végleges. Az a szőrszál, amit sikeresen kezeltünk valóban soha többé nem tud visszanőni.
Sok helyen olvasom, hogy a tűs epilálás rendkívül fájdalmas. Azt hiszem, ők még sosem találkoztak a kezeléssel. A kezelés fájdalommal nem, de áramérzettel jár.

Video a saját munkámról: YoutTube kozmetika-tűs epiálás, blend módszer


 
Kezelés előtt
 
Kezelés után 6 hónappal
Forrás: saját munka, engedély nélkül ne használd.

Kiknél nem alkalmazható az eljárás:

•    Másállapot
•    Pacemaker
•    Fertőző betegségek (AIDS, Hepatitis)
•    Cukorbetegség
•    Epilepszia, és más idegrendszeri betegség


A kezelések során kérek mindenkit, mellőzze a szőrszálak csipeszelését, gyantázását. A vágás, szőkítés megengedett a két kezelés között.

Dear Clients, the electrolysis hair removal is the permanent removal of unwanted hair that requires a series of treatments and is a medically approved procedure. A sterile probe is inserted into the hair follicle and a mall amount of electrical current destroys the source of the nourishment of the hair follicle, tweezers are used to remove the hair. I am very happy that I had a lot of clients from all of the world from Georgia to Iran, Russia to America. Call us, we are speaking english and german languages.
Prices: 1 700,- Ft/ needle + 6 000,- Ft/ 20 minutes